Drujba Husqvarna 135

0
Recomandam Drujba Husqvarna 135
Review drujba Husqvarna 135

Drujba Husqvarna 135: o drujba hobby de exceptie

Usoara si foarte eficienta, drujba Husqvarna 135 este perfecta pentru gospodarii care cauta o drujba usor de manevrat pentru a o utiliza ocazional. E foarte putin probabil sa reusesti sa gasesti multe drujbe care sa poata sa-ti ofere acelasi echilibru intre putere, confort si pret precum Husqvarna 135.

Este compacta si ergonomica, cu un motor pe benzina foarte puternic, ideal pentru diferite sarcini de prin gospodarie, precum taierea lemnului de foc. Ceea ce face ca Husqvarna 135 sa se diferentieze de drujbele concurente este chiar ideea ca motofierastraiele Husqvarna tind sa aiba o durata de viata foarte mare, o performanta deosebit de buna si rezultate pe masura.

Husqvarna 135: puternica si eficienta

Sa ne uitam putin la motorul X-Torq in doi timpi, cu capacitatea cilindrica de 40.9cc. Aceasta tehnologie numita X-Torq este folosita de majoritatea drujbelor profesionale de la Husqvarna. Prezenta tehnologiei X-Torq la motofierastraul Husqvarna 135 nu face decat sa o diferentieze de toate celelalte drujbe de tip hobby, aducand imbunatatiri considerabile la nivel de performanta de taiere si de consum de combustibil.

Motorul X-Torq consuma cu aproximativ 20% mai putin combustibil si reduce emisiile de gaze cu pana la 75%. Mai mult de atat, eficienta drujbei Husqvarna 135 functioneaza in paralel cu un rezervor de combustibil generos, de 0.37 litri, astfel crescand perioada de functionare a drujbei cu un singur rezervor plin. Ai parte de o drujba puternica, cu consum redus si timp pe care poti sa-l economisesti, pentru ca alimentarea cu combustibil se va face mai rar.

Husqvarna 135: usor de controlat

Sistemul anti-vibratii Husqvarna abosarbe vibratiile, reducand tensiunea aplicata pe mainile si bratele tale, avand astfel parte de o drujba foarte confortabila. In plus, manerul ergonomic din spatele drujbei are pe suprafata sa o mica insertie in care se afla un buton foarte usor de accesat de unde se si poate controla drujba.

Folosirea unei drujbe atat de puternice precum Husqvarna 135 fara a avea experienta poate fi un motiv de ingrijorare pentru oricine… sau nu! In cazul lui Husqvarna 135 sistemul de franare a lantului foloseste o tehnologie prin care motorul este oprit automat ori de cate ori bara ce sustine lantul de taiere este fortata brusc. Asta inseamna ca puteti folosi drujba fara griji.

Husqvarna 135: design robust, durabil si inteligent

Acest model de drujba utilizeaza un sistem centrifugal de curatare cu aer pentru ca utilizarea frecventa a drujbei sa nu lase urma de uzura prea usor si sa iti permita tie, ca utilizator, sa te bucuri de o functionare pe termen lung a motofierastraului Husqvarna 135. Sistemul de reglare a tensiunii lantului este montat in partea laterala a drujbei, ajustarile putand fi facute cu mare usurinta.

O alta functie interesanta a drujbei este cea de detasare rapida a filtrului de aer, facandu-l mult mai usor de curatat sau inlocuit. Acel sistem ultra-eficient de franare a lantului, alaturi de manerul solid ne dovedeste faptul ca Husqvarna a pus accent pe siguranta consumatorilor in momentul in care modelul 135 a fost proiectat.

Husqvarna 135: specificatii tehnice

 • tip motor: benzina;
 • tehnologie speciala motor: X-Torq;
 • capacitatea cilindrica: 40.9cc;
 • putere motorului: 1500 W (2 CP);
 • lungimea lamei de taiere: 35cm;
 • rezervor combustibil: 0.37 litri;
 • rezervor ulei: 0.25 litri;
 • greutate: 4.4 kg;
Husqvarna X-Torq - See how Husqvarna X-Torq works
00:26
Husqvarna 135 X-torq review (english)
04:36
Husqvarna 135
00:44
9.5 Rating final
Review: Husqvarna 135

Opiniile si concluziile actualilor utilizatori ai drujbei Husqvarna 135.

9.5Ratingul editorului
Calificativ
9.5
9Ratingul vizitatorilor
Calificativ
9
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii
1 Comentariu
 1. Raspunde
  Marius
  februarie 8, 2018 la 5:01 pm
  4.5
  Calificativ
  90

  pt uz ocazional prin gradina e buna
  se compara cu husqvarna 236 ambele cam lafel putin mai puternica drujba husqvarna 135 si mai bine optimizata

  + PRO: face ce trebuie la cat costa
  Util(31) Inutil(10)Ai votat deja

Lasa un raspuns

Nota finala

8 + = 9

Login/Register access is temporary disabled