Drujba Stihl MS 231

0
Alegerea ta Drujba Stihl MS 231
Drujba Stihl MS 231

Drujba Stihl MS 231: review complet, pret si pareri ale utilizatorilor

Mult prea versatila drujba Stihl MS 231 este ideala pentru gospodari si drujbari ale caror unica provocare zilnica este reprezentata de arbori mici, lemn de foc sau doar intretinerea unei suprafete acoperite cu copaci. Motorul 2-MIX al drujbelor Stihl este responsabil de diminuarea a pana la 70% din cantitatea de fum emis, dar si 20% din cantitatea de combustibil utilizat de MS 231, comparatia facandu-se cu ultimul model de motor in 2 timpi folosit de drujbele Stihl, care avea aceeasi putere de functionare, diferenta fiind facuta doar de prezenta tehnologiei 2-MIX.

Stihl MS 231: puncte forte

Prezenta motorului cu tehnologie pentru reducerea emisiilor de gaze – motorul in doi timpi este un model cu incarcare stratificata. Intre camera de combustie si carterul drujbei Stihl se formeaza un strat de aer in componenta caruia nu exista combustibil, acel strat avand rolul de a reduce cantitatea de combustibil pierdut in timpul ciclului de incarcare al drujbei Stihl MS 231.

Rezultatul: consum de combustibil cu pana la 20% mai mic fata de motoarele obisnuite in doi timpi si o reducere considerabila a emisiilor de gaze de esapament.

Compensatorul este un controler situat in carburator care previne amestecarea aerului cu combustibilul in momentul in care filtrele de aer se infunda. Cantitatea potrivita de combustibil este livrata catre carburator in functie de cantitatea de aer care trece prin filtrul de aer. Astfel se mentine un raport constant intre combustibil si aer si, prin urmare, puterea motorului ramane constanta. Filtrul drujbei Stihl MS 231 nu trebuie curatat pana cand nu apare o scadere semnificativa a puterii.

Stihl MS 231: sisteme folosite

Vibratiile intense care au loc la nivelul manerelor unei unelte de mari putere, precum Stihl MS 231, pot avea efect pe termen lung asupra vaselor de sange de pe maini si brate. Stihl a dezvoltat un sistem foarte eficient impotriva vibratiilor, sistem care pur si simplu absoarbe o buna parte din acele oscilatii.

Sistemul ematic de lubrifiere a lantului folosit de drujbele Stihl este responsabil de ungerea automata a lantului ori de cate ori este nevoie. Atunci cand este folosit alaturi de lanturile OILOMATIC dezvoltate de Stihl si facute sa fie compatibile cu modele de drujbe precum Stihl MS 170 sau chiar MS 231, procesul de lubrifiere este realizat in conditii optime si se face responsabil de o uzura mult mai lenta a lantului, dar si un consum de ulei mult mai mic in comparatie cu metodele conventionale abordate de alti producatori pentru lubrifierea lantului de taiere. Acest sistem ematic utilizat de Stihl MS 231 poate reduce consumul de ulei pentru lant cu pana la 50%.

Toate functiile de care dispune motofierastraul Stihl MS 231, cum ar fi pornirea sau oprirea rapida, se afla pe pe manerul principal al drujbei si pot fi foarte usor accesibile. Sistemul de schimbare a tensiunii lantului corespunde noilor standarde utilizate de toate drujbele profesionale. Totul se face prin rasucirea unui buton situat in partea laterala a corpului drujbei MS 231 de la Stihl.

Video - prezentare drujba Stihl MS 231

9 Rating final
Review: Stihl MS 231

Parerile utilizatorilor drujbei pe benzina Stihl MS 231.

9Ratingul editorului
Calificativ
9
9.3Ratingul vizitatorilor
Calificativ
9.3
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii
2 Comentarii
Arata tot Cel mai util Cel mai mare rating Cel mai mic rating Adauga un review
 1. Raspunde
  Ady
  februarie 8, 2018 la 5:08 pm
  4.5
  Calificativ
  90

  doar folosindo stii ca ai in mana o drujba bine lucrata
  o fi stihl 231 grea dar e stabila si esti sigur ca te tine mult timp
  motorul e puternic
  stihl ms 231 este o drujba de casa pe care nu imi e frica sa o scot si la doborat de copaci

  + PRO: motor puternic structura solida
  - CONTRA: e grea scoate mult fum
  Util(38) Inutil(22)Ai votat deja
 2. Raspunde
  Vio
  ianuarie 30, 2018 la 10:27 am
  5
  Calificativ
  100

  o drujba decenta materiale rezistente da nu mai e pe emag
  am testat si vreau sa cumpar
  stiti cand apare?

  + PRO: stihl ms 231 e rezistenta ft buna ca drujba semi-pro
  Util(39) Inutil(57)Ai votat deja

Lasa un raspuns

Nota finala

+ 74 = 78

Login/Register access is temporary disabled